Över 25 års erfarenhet av redovisning

Du kan lita på oss för din redovisning

Vi är godkända av SRF (Sveriges Redovisningskonsulters Förbund) och detta ger dig som kund den försäkring och garanti på att alla våra jobb sker enligt vedertagen praxis.

För att bli antagen av SRF ställs höga krav på kompetens samt praktisk erfarenhet inom området redovisning. Dessutom genomför vi hela tiden aktualitetsutbildningar inom redovisning – något som innebär att vi hela tiden utvecklas och håller oss uppdaterade gällande ändringar inom branschen.

Vi har både erfarenheten och kompetensen för all typ av redovisning samtidigt som vi alltid blickar framåt och lär oss nya saker. Vi har vår bas i Järfälla men jobbar över hela Stockholm. Som kund får du all vår samlade kompetens på en gång och kan lägga din redovisning tryggt i våra händer.

Vad är redovisning? 

För att förstå begreppet redovisning måste man bryta ner det till mindre beståndsdelar och dessa är: Under räkenskapsåret löpande bokföring ( kontering, stansning ), avstämning, framtagning av rapporter för skatteavstämningar. Varje år ska därefter avslutas med årsbokslut, årsredovisning( i förekommande fall) samt en näringsdeklaration.

Låter detta krångligt och svårt? För oss handlar detta om något naturligt och vi kan förstå att alla dessa begrepp kan låta abstrakta och vara svåra att förstå och här hjälper vi gärna till att förklara. Vi ser gärna att du kontaktar oss för dina frågor gällande din redovisning och sedan försöker vi reda ut vad som gäller för varje punkt. 

Till våra nuvarande kunder hör aktiebolag, enskilda firmor, ekonomiska föreningar, handelsbolag samt privatpersoner och ideella föreningar. För oss är varje uppdrag och varje kund unik och vi tar oss an alla uppdrag med samma hängivenhet och dedikation. Det är mixen av olika uppdrag som gör att vi håller oss på tårna gällande redovisning och här har du som kund en stor trygghet. Vi har vanan, kompetensen och utbildningen för att klara alla typer av uppdrag och det är detta som gjort att vi varit verksamma så länge inom branschen.

Våra ledord gällande vår verksamhet är noggrannhet, effektivitet och en personlig service mot våra kunder.

Vi upplever att fler och fler företag och privatpersoner saknar den personliga kontakten med sin redovisningsbyrå och detta är en punkt som vi jobbar hårt med att bibehålla. Hos oss ska kunden alltid stå i centrum och alltid känna sig välkommen oavsett hur stor- eller liten verksamhet den har. Vi ser gärna att vårt samarbete sträcker sig äver en lång tid och vi vill vara delaktig i hur din verksamhet växer och blir större. 

Hur vi kan hjälpa dig

Kontakta oss så kan vi gemensamt reda ut hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med din redovisning. Vissa av våra kunder föredrar att få sina finansiella rapporter levererade på månadsvis basis medan andra hellre ser att dessa kommer kvartalsvis. Vi hjälper gärna till med att inrätta ett redovisningssystem som ger dig en tydligt översyn i hur ditt företags ekonomi ser ut – detta kan hjälpa dig att fatta rätt beslut i framtiden. Oavsett hur- och med vad du behöver hjälp med så står vi redo att att hugga in.

Hos oss handlar redovisning om en livslång passion och vi har lösningar för allt som rör detta spännande område. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!